Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Banskobystrický kraj

Mountfield otvára nové predajne vo Zvolene a Rimavskej Sobote

Foto: Mountfield

Predajná sieť Mountfieldu sa rozšíri o dve nové, moderné predajne. Tentokrát vo Zvolene a Rimavskej Sobote.

Bratislava 23. septembra (OTS) - Nová predajňa vo Zvolene sa nachádza na ulici Obchodná, v areáli Retail parku Zvolen v tesnom susedstve predajne Tesco. Slávnostné otvorenie prebehlo 19. septembra. Predajňa v Rimavskej Sobote je umiestnená na ulici Cukrovarská, v areáli Galérie Komín vedľa supermarketu Tesco. Slávnostné otvorenie prebehne 26. septembra.

Nová predajňa vo Zvolene nahradila pôvodnú predajňu v Banskej Bystrici, ktorá už nespĺňala súčasné kritériá kvalitného a moderného nakupovania. Zákazníkom ponúkne veľkú šírku sortimentu priamo na predajnej ploche, kvalitnú interiérovú navigáciu, samoobslužnú časť, väčšie skladové priestory a v neposlednom rade aj interaktívne panely, na ktorých môžu predajní technici predvádzať zákazníkom nielen ďalší sortiment, ale aj edukatívne videá. V predajni je zakomponované interiérové bazénové centrum, čo zákazníkom veľmi pomáha pri výbere konkrétneho bazéna. Predajňa po novom disponuje aj jednoduchým prístupom k servisu s moderne vybavenou prijímacou miestnosťou. Celková plocha novej predajne je 1 474 m2 a zákazníci môžu využiť 40 parkovacích miest.

Predajňa v Rimavskej Sobote nahradila pôvodnú predajňu v Lučenci. Taktiež zákazníkom ponúka moderné predajné prvky vrátane samoobslužného úseku a interiérového bazénového centra. Celková plocha predajne je 1 330 m2 a zákazníci majú k dispozícii 20 parkovacích miest.
Foto: Mountfield

„Už v roku 2016 sme sa pustili do revitalizácie a modernizácie našej predajnej siete a jedným z hlavných kritérií bol aj výber atraktívnych obchodných lokalít, kam by sme umiestnili naše nové modernizované predajne namiesto pôvodných. A nové predajne vo Zvolene a Rimavskej Sobote sú toho ukážkovým príkladom. Zvolen nahradil pôvodnú v Banskej Bystrici, ktorá už nespĺňala súčasné očakávania zákazníkov, v prevádzke bola 8 rokov. A Rimavská Sobota nahradila pôvodnú v Lučenci, ktorá bola v prevádzke už 18 rokov. Na Slovensku teraz máme celkom 18 predajných centier, z toho 11 predajní je novo zmodernizovaných a nachádzajú sa vo vyhľadávaných obchodných lokalitách. Modernizáciu celej predajnej siete by sme radi dokončili do konca roka 2021,“ hovorí riaditeľ divízie predaja spoločnosti Mountfield Luděk Lhota.