Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

Nezvestnú 47-ročnú ženu z B. Bystrice sa podarilo vypátrať

Policajné pátranie. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Ešte v stredu dopoludnia prebehla po žene, ktorá je psychiatrickou pacientkou, rozsiahla pátracia akcia v lesnom poraste nad banskobystrickou časťou Pršianska terasa, ale neúspešne

Banská Bystrica 28. februára (TASR) - Policajtom pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici sa podarilo vypátrať nezvestnú 47-ročnú Tatianu z Banskej Bystrice, po ktorej bolo v utorok (27. 2.) vyhlásené pátranie. Informovala o tom polícia v stredu podvečer na sociálnej sieti.

Ešte v stredu dopoludnia prebehla po žene, ktorá je psychiatrickou pacientkou, rozsiahla pátracia akcia v lesnom poraste nad banskobystrickou časťou Pršianska terasa, ale neúspešne. Zapojilo sa do nej niekoľko desiatok policajtov so služobným psom, hasiči i dobrovoľní hasiči z Badína a Sásovej. O niekoľko hodín neskôr sa situácia zmenila.

"Na lokalitu, kde by sa mohla nachádzať, upozornila všímavá kolegyňa z Okresného riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici. Nezvestná je v poriadku a bezpečí," uviedli policajti.