Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Banskobystrický kraj

Sliač: Medzinárodné letecké dni nezrušia, letecká šou bude podľa plánu

Stíhačka MiG 21 "zaparkovaná" uprostred Námestia SNP prekvapila ráno 5. augusta 2015 Zvolenčanov. Do centra mesta ju v noci presunuli organizátori Medzinárodných leteckých dní SIAF 2015, ktoré sa uskutočnia v dňoch 29. a 30. augusta na neďalekom letisku Sliač. Foto: TASR/Jozef Poliak

Celý tím sa na návštevníkov teší a na Leteckej základni Sliač privíta v termíne od 29. do 30. augusta všetkých avizovaných hostí.

Banská Bystrica 21. augusta (TASR) – Medzinárodné letecké dni (MLD) SIAF 2015 na Sliači, ktoré sú najväčšou leteckou udalosťou na Slovensku, sa pre tragickú udalosť pri obci Červený Kameň, nezrušia. TASR o tom dnes informovali organizátori.

"V súvislosti s leteckým nešťastím pri obci Červený Kameň si dovoľujeme vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a blízkym obetí. Aj napriek smutnej udalosti sa tohtoročné Medzinárodné letecké dni SIAF 2015 uskutočnia. Informácie o zrušení leteckých dní, ktoré odzneli v médiách tesne po tragédii, sa netýkajú MLD SIAF 2015," informovali organizátori vo svojom stanovisku.



Podľa nich prípravy na veľkolepú leteckú šou na sliačskom letisku vrcholia a všetci zainteresovaní sa usilujú urobiť maximum preto, aby sa podujatie stretlo s čo najlepším ohlasom. Celý tím sa na návštevníkov teší a na Leteckej základni Sliač privíta v termíne od 29. do 30. augusta všetkých avizovaných hostí.