Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Banskobystrický kraj

Voznica: Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja mladí ľudia

Dnes (4.5.) okolo 16.00 hod došlo neďaleko obce Voznica, v okrese Žarnovica, k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišli o život dvaja mladí ľudia, 23-muž a 24-ročná žena. Na mieste nehody bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a policajný vyšetrovateľ. Príčina dopravnej nehody ako aj to, kto vozidlo viedol jev štádiu vyšetrovania. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márii Faltániovej je príčina nehody, ako i to, kto vozidlo šoféroval, v štádiu vyšetrovania.

Voznica 4. mája (TASR) - Smrť dvoch mladých ľudí si vyžiadala sobotňajšia dopravná nehoda osobného automobilu Honda CRX, ktorá bola za obcou Voznica v okrese Žarnovica. Pri nehode, ktorá sa stala po 16.00 h na ceste v smere od Voznice na Rudno nad Hronom, prišiel o život 23-ročný muž a 24-ročná žena.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márii Faltániovej je príčina nehody, ako i to, kto vozidlo šoféroval, v štádiu vyšetrovania. "Na mieste bol znalec z odboru cestnej dopravy aj policajný vyšetrovateľ," podotkla Faltániová.