Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

Bratislava pripravila na Námestí slobody program pre rodiny s deťmi

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Program bude priamo na námestí, pričom budú pre deti pripravené nafukovací hrad, nafukovacie bludisko, nafukovacia lezecká stena či medvedia klietka, ktorá je vytvorená z nízkych lanových prekážok

Bratislava 15. septembra (TASR) – Nafukovací hrad, bludisko, lezecká stena, ale aj maľovanie tričiek či workshop s tematikou triedenia odpadu sú súčasťou programu, ktorý hlavné mesto pripravilo pre rodiny s deťmi počas sobotného popoludnia na Námestí slobody. TASR o ňom informovala hovorkyňa Bratislavy Zuzana Onufer.

"Program bude priamo na námestí, pričom budú pre deti pripravené nafukovací hrad, nafukovacie bludisko, nafukovacia lezecká stena či medvedia klietka, ktorá je vytvorená z nízkych lanových prekážok. Chýbať nebude ani maľovanie na tvár a na tričká a výroba trávových panáčikov," priblížila hovorkyňa mesta.

Do pozornosti dala aj workshop, ktorý pripravila mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO). Deťom hravou formou priblíži problematiku správneho triedenia odpadu. Záujemcovia budú mať k dispozícii rôzne materiály a magazíny o téme odpadového hospodárstva, informujúce o správnom nakladaní s odpadom v domácnostiach.

"Hlavné mesto spustilo sériu aktivít na Námestí slobody podobne ako minulý rok. Minulý týždeň ožilo námestie v športovom duchu," uviedla Onufer, ktorá dodala, že počas najbližších sobôt sa Bratislavčania budú môcť tešiť aj na dobré jedlo a divadlo.