Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Bratislava

VIDEO: Dobrý trh v Bratislave bude polkilometrový

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Dobrý trh sa bude tiahnuť od Suchého mýta až po Svoradovu ulicu, pre návštevníkov bude pripravených zhruba 130 stánkov.

Bratislava 15. septembra (TASR) - Ulice Panenská a Podjavorinskej v Bratislave zaplní v sobotu Dobrý trh, ktorý bude mať pol kilometra a okrem domácich produktov, slovenského dizajnu či bohatého programu sa môžu návštevníci tešiť aj na diskusie o blížiacich sa komunálnych voľbách. TASR o tom informovali organizátori podujatia.

Dobrý trh sa bude tiahnuť od Suchého mýta až po Svoradovu ulicu, pre návštevníkov bude pripravených zhruba 130 stánkov. Pribudnú dve gastrozóny, pri evanjelickej záhrade a pri parčíku Svoradova. "Na Dobrom trhu nájdu návštevníci už tradične čerstvú zeleninu, poctivé produkty, originálny slovenský dizajn, ale aj koncerty či tvorivé workshopy. Prezentovať sa budú neziskové organizácie a produkty rôznych kultúr. V centre pozornosti bude však najmä miestna komunita," sľubujú organizátori.



Návštevníkom Dobrého trhu chcú predstaviť aj konkrétnych príslušníkov susedskej komunity, ktorí v okolí Panenskej ulice žijú alebo tu v minulosti pôsobili. Rezonovať bude aj nový Manuál verejných priestorov, o ktorý sa zaslúžili samotní obyvatelia štvrte okolo Panenskej. Na podujatí sa bude živo diskutovať aj o blížiacich sa novembrových komunálnych voľbách.