Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

NAHÍ OPILCI SI ZABOXOVALI: Z hotelovej izby sa ozýval krik a buchot

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Obaja muži – 37-roční cudzí štátni príslušníci - ktorí boli zjavne pod vplyvom alkoholu, policajtom uviedli, že sú boxeri a pred spaním si chceli zatrénovať, doplnila polícia.

Bratislava 10. októbra (TASR) – Bratislavskí policajti vo štvrtok ráno po 3.00 h zasahovali v priestoroch hotela v blízkosti Dulovho námestia v Bratislave, kde malo dochádzať v jednej z izieb k fyzickému konfliktu dvoch mužov. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

"Policajti po príchode na miesto oznámenie preverili a potvrdili. V jednej z izieb hotela sa ozýval krik a buchot, pričom po otvorení dverí policajti spozorovali dvoch nahých mužov ktorí sa medzi sebou fyzicky napádali," uviedla polícia. Ako ďalej doplnila, muži na ich výzvu s týmto konaním prestali a predložili doklady totožnosti.

"Obaja muži – 37-roční cudzí štátni príslušníci - ktorí boli zjavne pod vplyvom alkoholu, policajtom uviedli, že sú boxeri a pred spaním si chceli zatrénovať," doplnila polícia. K zraneniu iných osôb nedošlo, muži škodu spôsobenú hotelu uhradili. Pretože obaja mali zjavné zranenia v oblasti tváre a vrchnej časti tela, obaja boli prevezení na ošetrenie do jednej z nemocníc.