Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Nesrovnal: Bratislavčania rozhodnú na základe výsledkov, ja si verím

Na archívnej snímke Ivo Nesrovnal. Foto: TASR - Michal Svítok

V rámci predvolebnej kampane sa podľa jeho slov hralo aj protivládnou kartou a Bratislavu chcel niekto zneužiť na politické hry.

Bratislava 10. novembra (TASR) – Bratislavčania rozhodnú na základe reálnych výsledkov, ktoré vidia v uliciach. Ja si však verím. Vo svojom volebnom štábe v jednom z hotelov na bratislavskom nábreží to vyhlásil súčasný primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal, ktorý chce tento post obhájiť aj v sobotných komunálnych voľbách.

"Verím si od začiatku týchto volieb. Vykonali sme obrovský kus roboty a môžem sa v pokoji pozrieť na seba do zrkadla. Viem, čo pred nami je a čo treba spraviť. Som ten posledný, ktorý by hovoril, že v Bratislave je všetko v poriadku," skonštatoval Nesrovnal.



V rámci predvolebnej kampane sa podľa jeho slov hralo aj protivládnou kartou a Bratislavu chcel niekto zneužiť na politické hry. "Vždy na to Bratislava doplatila, keď sa dostala do rúk politických strán, ktoré ju využívali na boj proti niekomu inému, preto som kandidoval ako nezávislý," podotkol.

Deklaroval, že predvolebnú kampaň viedol on i jeho tím čestne a bez bočných úmyslov. "Určite je plno vecí počas kampane, ktoré sme mohli zdokonaliť, či urobiť inak. Nerobili sme však antikampane, išli sme pozitívnym spôsobom," povedal Nesrovnal.



Jeho volebný štáb sa pomaly zapĺňa jeho priateľmi a podporovateľmi. Očakáva sa okolo 100 ľudí. Nesrovnala prišla do hotela podporiť matka i partnerka s ich deťmi.

Bratislavčania si mohli v sobotu od 7. do 22. h v komunálnych voľbách voliť primátora z desiatich kandidátov, mestských poslancov z 284 uchádzačov, starostov v 17 mestských častiach z takmer 70 kandidátov a miestnych poslancov z 846 kandidátov. V hlavnom meste bolo v 17 mestských častiach dokopy 53 volebných obvodov a 401 volebných okrskov.