Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Bratislavčan sa z ukradnutého auta tešil len pár hodín

ILustračné foto Foto: TASR

Zlodej najprv vytiahol kľúč od auta z vrecka bundy jeho majiteľa, ktorá bola položená v nákupnom vozíku. Potom z parkoviska pred obchodom ukradol auto, policajti ho našli do 15 hodín.

Bratislava 6. novembra (TASR) - Len niekoľko hodín sa tešil z ukradnutého auta 28-ročný Marcel z Bratislavy. Ten v utorok (4.11.) odcudzil na parkovisku hobbymarketu v Devínskej Novej Vsi vozidlo značky Honda CR-V.

Polícia ukradnuté vozidlo vypátrala do 15 hodín od skutku. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Bratislavčana neskôr obvinili z prečinu krádeže.

Muž podľa informácií polície najprv vytiahol kľúč od auta z vrecka bundy jeho majiteľa, ktorá bola položená v nákupnom vozíku. Následne z parkoviska pred obchodom odcudzil vozidlo. To sa policajtom podarilo nájsť zaparkované na Nejedlého ulici v bratislavskej Dúbravke. Vrátili ho naspäť majiteľom. "O pár hodín neskôr skončil v rukách polície aj v tom čase podozrivý Bratislavčan," vysvetlila Považanová.

Muž policajtom dobrovoľne vydal doklady a kľúč od ukradnutého vozidla. Polícia získala aj oblečenie, ktoré mal na sebe v čase krádeže, doplnila policajná hovorkyňa.

Polícia sa v tejto súvislosti obrátila na prokuratúru s návrhom, aby bol obvinený vzatý do vyšetrovacej väzby. Za uvedené konanie mu hrozí šesťmesačné až trojročné väzenie.