Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislavský kraj

Lupič prepadol banku, polícia po ňom pátra

V hlavnom meste došlo dnes k ďalšiemu lúpežnému prepadu banky. Tentoraz išlo o pobočku Sberbanky na Seberíniho ulici v Bratislave. Neznámy páchateľ (na snímke), ozbrojený krátkou zbraňou, vstúpil do pobočky okolo 15.30 hodine. Foto: TASR/KR PZ Bratislava

Podľa opisu polície mal lupič približne 30 rokov, bol štíhlej postavy, vysoký asi 185 centimetrov.

Bratislava 13. októbra (TASR) - V hlavnom meste došlo dnes k ďalšiemu lúpežnému prepadu banky. Tentoraz išlo o pobočku Sberbanky na Seberíniho ulici v Bratislave.

Neznámy páchateľ, ozbrojený krátkou zbraňou, vstúpil do pobočky okolo 15.30 h, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Od pracovníkov banky žiadal vydanie finančnej hotovosti. S peniazmi následne ušiel na dosiaľ neznáme miesto. Medzi bankovkami sa nachádzal bezpečnostný farbiaci balíček.

Počas prepadu neboli v pobočke žiadni klienti. Lúpež sa zaobišla bez zranení, doplnila Kurucová.

Podľa opisu polície mal lupič približne 30 rokov, bol štíhlej postavy, vysoký asi 185 centimetrov. Tvár mal prekrytú okuliarmi, na hlave šiltovku. Oblečenú mal modrú mikinu s kapucňou, modré rifle, so sebou tmavý ruksak.

"Páchateľ môže byť zafarbený od farby slúžiacej na znehodnotenie bankoviek," uviedla Kurucová. Polícia žiada občanov, ktorí si na Seberíniho ulici všimli unikajúceho muža či ďalšie podozrivé okolnosti, aby ich nahlásili na bezplatnom telefónnom čísle alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.