Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Bratislavský kraj

Dopravné obmedzenia na Holubyho ulici v Pezinku potrvajú do 30. marca

Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

Na Mestskom dome, pôvodne meštianskom dome zo 17. storočia, sa postupne rekonštruuje strecha, ktorá bola značne poškodená.

Pezinok 2. februára (TASR) - Dopravné obmedzenia súvisiace s rekonštrukciou Mestského domu na Holubyho ulici v Pezinku majú trvať do 30. marca. Informuje o tom samospráva Pezinka na svojej webovej stránke. Obmedzenia pred rekonštruovaným objektom sa týkajú najmä chodcov a čiastočne aj odstavného pruhu pre autobusy.

Mesto však najprv rátalo s tým, že dočasná zmene organizácie dopravy na tomto mieste bude trvať od 3. novembra 2014 do 30. januára 2015.

"Keďže ide o národnú kultúrnu pamiatku, rozbeh stavebných prác bol dlhší. Pred ich začatím bolo totiž potrebné vykonať obhliadku stavby statikom či pamiatkarmi, čo trvalo istý čas," povedala pre TASR vedúca oddelenia investičnej výstavby, realizácie a územného plánu Mestského úradu Pezinok Ľubica Mezeiová.

Na Mestskom dome, pôvodne meštianskom dome zo 17. storočia, sa postupne rekonštruuje strecha, ktorá bola značne poškodená. Stavebné práce by sa mali ukončiť do 15. marca.