Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Bratislavský kraj

Muž v podmienke opäť kradol, čaká ho väzenie

zlodej Foto: TASR

Policajti zadržali pri krádeži 28-ročného muža, ktorý sa v stredu (11.2.), v skorých ranných hodinách vlámal v Šamoríne do objektu materskej školy.

Šamorín 12. februára (TASR) - Policajti zadržali pri krádeži 28-ročného muža, ktorý sa v stredu (11.2.), v skorých ranných hodinách vlámal v Šamoríne do objektu materskej školy. TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

"Na škôlke rozbil okno, cez ktoré sa dostal do kuchyne. Tam si postupne chystal veci, ktoré chcel ukradnúť. Medzi nimi bola mikrovlnná rúra, obrúsky, rukavice, čistiace prostriedky v hodnote 180 eur,"
priblížila hovorkyňa. Dodala, že policajná hliadka muža zadržala a predviedla na policajnú stanicu. Poverený policajt ho v takzvanom superrýchlom konaní obvinil z prečinu krádeže a umiestnil do cely policajného zaistenia.

"Obvinený má na svedomí aj pokus o krádež v priestoroch základnej školy, odkiaľ sa mu nepodarilo nič ukradnúť. Muž sa už v minulosti dopustil krádeže, za ktorú bol v podmienke. Teraz mu hrozí strata slobody až na tri roky," konštatovala Linkešová.