Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Bratislavský kraj

POLICAJNÝ ZÁSAH: Traja muži z auta strieľali po chodcoch

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ v Žiline

Na linku 158 prijala polícia viacero oznámení, že neznáme osoby z tmavého SUV strieľajú po ľuďoch na rôznych miestach Bratislavy.

Bratislava 10. apríla (Teraz.sk) - Neznámi muži v tmavom SUV na bratislavských EČV strieľali včera v Bratislave po chodcoch. Informáciu priniesli Topky. sk s odvolaním sa na políciu a očitých svedkov incidentu.

"Prostredníctvom volania na linku 158 sme dnes predpoludním prijali viacero oznámení, že neznáme osoby z tmavého SUV na bratislavských EČV strieľajú po ľuďoch na rôznych miestach Bratislavy. Po preverení oznámenia a vykonanom šetrení policajti zistili, že sa má jednať o motorové vozidlo zn. Toyota Hilux," uviedla pre portál bratislavská krajská hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave podozrivé vozidlo zastavili a vykonali kontrolu vodiča spolu s ďalšími troma členmi jeho osádky. "Pri kontrole policajti spozorovali vo vozidle air-softovú zbraň a tak vzniklo podozrenie, že osádka motorového vozidla zn. Toyota, po ktorom polícia pátrala, pozostáva práve z tých osôb, ktoré na miestach verejnosti prístupných z nej mali strieľať. Dvaja muži vo veku 19 rokov, tretí vo veku 20 rokov a štvrtý vo veku 22 rokov, všetci bytom Bratislava, boli pre podozrenie z protiprávneho konania obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na príslušné policajné oddelenie."