Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislavský kraj

S Petrom Saganom si dnes chcelo zajazdiť 2000 ľudí

Podľa organizátorov akcie "Zabicyklujte si s Petrom Saganom" sa na jazdu bratislavskou Petržalkou s víťazom bodovacích pretekov Tour de France 2013 prihlásilo približne 2000 ľudí. FOTO TASR/Martin Turanovič

Hovorkyňa Mestskej časti Bratislava-Petržalka Michaela Platznerová informovala, že sa podarilo prekonať rekord z minulého roka.

Bratislava 26. apríla (TASR) - Napriek tomu, že presné počty ešte nie sú známe, podľa organizátorov akcie "Zabicyklujte si s Petrom Saganom" sa na jazdu bratislavskou Petržalkou s víťazom bodovacích pretekov Tour de France 2013 prihlásilo približne 2000 ľudí. Hovorkyňa Mestskej časti Bratislava-Petržalka Michaela Platznerová informovala, že sa podarilo prekonať rekord z minulého roka, keď malo toto športovo-spoločenské podujatie premiéru.

"Výbornú atmosféru akcie nenarušil ani dážď," uviedla Platznerová a dodala, že možnosť stretnúť sa s Petrom Saganom prilákal veľký počet rodín s malými deťmi. "Práve pre najmenších bola možnosť byť v blízkosti cyklistického šampióna veľkým zážitkom," poznamenala petržalská hovorkyňa.

Jazdu pelotónu na čele so Saganom odštartoval starosta Petržalky Vladimír Bajan. Konštatoval, že aj dnešné cyklistické podujatie korešponduje s filozofiou mestskej časti výrazne propagovať a podporovať športové aktivity.



S Petrom Saganom si prišlo zabicyklovať množstvo ľudí




Podujatie "Zabicyklujte si s Petrom Saganom" malo úspech