Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Ekonomika

V Prievidzi predstavia veľkým podnikom podporu projektov z fondov EÚ

Ilustračná snímka. Foto: TASR Štefan Puškáš

Zástupcovia veľkých podnikov sa na podujatí dozvedia informácie aj o ďalších možnostiach podpory z fondov Európskej únie v gescii rezortu hospodárstva.

Prievidza 8. novembra (TASR) - Výzvu, ktorá je zameraná na synergickú podporu projektov z Fondu na spravodlivú transformáciu, predstaví informačný seminár, ktorý pripravilo Ministerstvo hospodárstva SR a mesto Prievidza. Seminár je určený pre zástupcov veľkých podnikov vo vybraných regiónoch a uskutoční sa vo štvrtok (9. 11.) o 11.00 v Dome kultúry v Prievidzi. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

"MH SR chce v rámci seminára predstaviť regionálnu investičnú pomoc, poskytnúť základné informácie o výzve, o podmienkach poskytnutia príspevku, vysvetliť prípravu žiadosti o nenávratnom finančnom príspevku," uviedla Gabriela Skalická z odboru technickej pomoci a národných projektov MH SR. Zástupcovia veľkých podnikov sa na podujatí dozvedia podľa nej informácie aj o ďalších možnostiach podpory z fondov Európskej únie v gescii rezortu hospodárstva.