Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Ekonomika

V Dubnici nad Váhom vznikne 24 nových bytov

Ilustračná fotka. Foto: TASR/Dano Veselský

O výsledku verejného obstarávania informovala radnica vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Dubnica nad Váhom 7. septembra (TASR) - Prestavbou stavebného objektu na Bratislavskej ulici v Dubnici nad Váhom vznikne bytový dom s 24 bytmi. Prestavbu za viac ako 1,33 milióna eur bude robiť spoločnosť Hydros z Bánoviec nad Bebravou. O výsledku verejného obstarávania informovala radnica vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Cieľom stavebných úprav je realizácia 24 bytových jednotiek bežného štandardu. Súčasťou zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie vrátane položkového rozpočtu a uskutočnenie stavebných prác vrátane nevyhnutnej inžinierskej činnosti súvisiacej s vydaním stavebného povolenia a kolaudačného rozhodnutia.

Súčasťou diela je aj návrh a realizácia technickej vybavenosti prislúchajúcej k bytovému domu. Stavba bude financovaná z úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania, z dotácie od Ministerstva dopravy SR a z mestského rozpočtu.

Spoločnosť Hydros uspela v konkurencii piatich záujemcov, v procese verejného obstarávania sa pôvodne predpokladaná hodnota zákazky znížila takmer o 330.000 eur. Zmluvu s dodávateľom podpísalo mesto 31. augusta.