Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Futbalová Nitra angažovala do obrany Machovca

Na snímke vpravo Jaroslav Machovec ešte v drese Spartaku Myjava. Foto: TASR/Martin Palkovič

Staronová posila podpísala pod Zoborom kontrakt na jeden rok.

Nitra 7. septembra (TASR) - Účastník futbalovej Fortuna ligy FC Nitra angažoval do svojho tímu 31-ročného obrancu Jaroslava Machovca.

Staronová posila Nitry podpísala kontrakt na jeden rok. "Je to súčasť cesty, ktorú sme si stanovili. Pokúsime sa hrať s Nitranmi a s vlastnými odchovancami. Chceme, aby prišli do nášho klubu a pomohli nám na našej ceste. Urobili sme iba to, čo sme deklarovali už pred vstupom do súťaže," uviedol predseda predstavenstva klubu Marián Valenta.

Machovec hral počas svojej kariéry vo viacerých kluboch na Slovensku (FC Petržalka 1898, FC Spartak Trnava a TJ Spartak Myjava) a Česku (Dynamo České Budějovice a FC Baník Ostrava). Pôsobil tiež v cyperskom Ayia Napa FC, izraelskom Ahva Arraba FC, či v poľských kluboch Odra Wodzislaw a GKS Tychy. "Je to pre mňa nová výzva. Doteraz som pôsobil v Poľsku, kde som nebol príliš nadšený z klubu ani futbalového prostredia. V Nitre vidím, že je dobrá partia a aj to zavážilo, aby som sa vrátil späť. Pôvodne som chcel ísť hrať ešte niekam von, ale to je v dnešnej dobe veľmi ťažké. Som rád, že mi v Nitre dali možnosť vrátiť sa. Teraz je na mne, aby som im dokázal, že sa nemýlili," uviedla nová posila Nitry pre oficiálnu klubovú webstránku.