Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 30. marec 2024Meniny má Vieroslava
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Podbrezová prepustila trénerov Fabuľu a Guzu

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jozef Ďurník

Klub tak reagoval na sériu šiestich ligových prehier v rade, po ktorej figuruje Podbrezová so 16 bodmi na desiatej priečke tabuľky.

Podbrezová 27. novembra (TASR) - Vedenie fortunaligového tímu FK Železiarne Podbrezová v utorok ukončilo spoluprácu s trénerskou dvojicou Marek Fabuľa a Miroslav Guza. Mužstvo povedie v posledných dvoch jesenných kolách Gergely Geri.

Klub tak reagoval na sériu šiestich ligových prehier v rade, po ktorej figuruje Podbrezová so 16 bodmi na desiatej priečke tabuľky. Gerimu budú v posledných dvoch jesenných kolách pomáhať v realizačnom tíme doterajší koordinátor mládeže Jozef Mores a nový tréner Michal Hanek, ktorý naposledy pôsobil pri mládeži MŠK Žilina. Trénerom brankárov ostáva Peter Boroš.

Meno nového hlavného trénera oznámi vedenie FK Železiarne Podbrezová po skončení jesennej časti FL a pred začiatkom prípravy na jarnú časť ligy.

"Trénerovi Marekovi Fabuľovi spolu s jeho asistentom Miroslavom Guzom ďakujeme za odvedenú prácu v neľahkých časoch pri A-tíme FK Železiarne Podbrezová a prajeme im do ďalšej práce veľa úspechov," píše sa vo vyhlásení na klubovej stránke.