Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Can má za sebou lekársku prehliadku v Juventuse Turín

Nemecký futbalista Emre Can, nová posila talianskeho šampióna Juventusu Turín, prichádza na vstupnú lekársku prehliadku do zdravotného strediska futbalového klubu v Turíne 21. júna 2018. Foto: TASR/AP

Dvadsaťštyriročný stredopoliar pôsobil od roku 2014 v FC Liverpool, kde mu však na konci uplynulej sezóny vypršala zmluva a nepodpísal novú.

Turín 21. júna (TASR) - Nemecký futbalista Emre Can podpísal s Juventusom Turín kontrakt do roku 2022. Podľa oficiálnej stránky úradujúceho talianskeho šampióna absolvoval vo štvrtok lekársku prehliadku a vzápätí zamieril do sídla klubu.

"Sila, technická vyspelosť a všestrannosť sú charakteristické pre Emreho Cana," citovala agentúra DPA vyjadrenie vedenia Juventusu na adresu 24-ročného stredopoliara, ktorý by mal v stredovej formácii "starej dámy" vytvoriť dvojicu s krajanom Samim Khedirom.

Can pôsobil od roku 2014 v FC Liverpool, kde mu však na konci uplynulej sezóny vypršala zmluva a nepodpísal novú. Rodák z Frankfurtu sa nezmestil do nemeckej nominácie na majstrovstvá sveta do Ruska.