Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

Plzeň po slabom výkone prehrala v Jablonci, Hrošovský: Hrali sme zle

Na archívnej snímke Patrik Hrošovský. Foto: TASR/Michal Svítok

Na vedúcu Slaviu Praha strácajú plzenskí futbalisti tri body, na druhú Spartu dva.

Plzeň 25. septembra (TASR) - Futbalisti úradujúceho českého majstra FC Viktoria Plzeň spadli po pondelkovej prehre v dohrávke 9. ligového kola na ihrisku Jablonca 0:3 na tretie miesto tabuľky. Na vedúcu Slaviu Praha strácajú tri body, na druhú Spartu dva.

"Do zápasu v Jablonci sme vstúpili veľmi zle, keďže sme v prvom polčase dostali dva góly. Hrali sme nepresne, veľa vecí sme si komplikovali. Potom sa nám už hralo veľmi ťažko a mohlo to vyzerať tak, že sme nemali ani chuť. Jednoducho sme odohrali veľmi zlý zápas," citoval portál idnes.cz slovenského stredopoliara Plzne Patrika Hrošovského.

Dvadsaťšesťročný reprezentant uznal aj kvalitu súpera: "Jablonec má dobrý tím, je účastník Európskej ligy, vždy sa na jeho trávniku hrá ťažko. Vedeli sme to a musím priznať, že v tomto zápase bol lepší."

Zverenci Pavla Vrbu majú hustý zápasový program. V piatok nastúpia v šlágri 10. kola proti pražskej Sparte a v utorok budú hrať v Lige majstrov na štadióne AS Rím. "Je to ťažké, ale my to máme tak v podstate každý rok. Cez týždeň si rozoberieme nepodarený zápas v Jablonci. Zameriame sa na to, čo sme robili zle, aby sa to už viac neopakovalo," dodal Hrošovský.