Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Futbal

Ginter skončil po zrážke s hráčom súpera so zranením hlavy

Hráča Mönchengladbachu Matthiasa Gintera odnášajú na nosidlách v stretnutí 12. kola najvyššej nemeckej bundesligy VfL Borussia Mönchengladbach – Hannoverscher Sportverein 1896, 25. novembra 2018 v Mönchengladbachu. Nemecký futbalový reprezentant Matthias Ginter z Borussie Mönchengladbach utrpel v stretnutí s Hannoverom 96 zranenie hlavy. Foto: TASR/AP

Dvadsaťštyriročný obranca sa v 40. minúte zrazil s Noahom Joelom Sarenrenom Bazeem a z hracej plochy ho odniesli na nosidlách.

Mönchengladbach 25. novembra (TASR) - Nemecký futbalový reprezentant Matthias Ginter z Borussie Mönchengladbach utrpel v stretnutí s Hannoverom 96 zranenie hlavy.

Dvadsaťštyriročný obranca sa v 40. minúte zrazil s Noahom Joelom Sarenrenom Bazeem a z hracej plochy ho odniesli na nosidlách. "Je v nemocnici. Nevyzeralo to dobre. Dúfam, že to nedopadne zle," cituje agentúra dpa slová trénera Dietera Heckinga.

Sarenren Bazee po strete chvíľu hral a napokon musel striedať. "Určite má otras mozgu," prezradil kouč André Breitenreiter.