Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Hološko sa stal obeťou bulváru v Turecku, prenasledovali ho paparazzi

FILIP HOLOŠKO Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenského reprezentanta nafotili paparazzi pri sťahovaní a vypustili informáciu, že opúšťa Istanbul.

Istanbul 6. mája (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko sa stal obeťou bulvárnej tureckej tlače, ktorá momentálne v krajine "horúco" na viacerých portáloch informuje o jeho odchode z Besiktasu Istanbul. Hološko pre web jeho zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency tieto správy dementoval a celú situáciu vysvetlil tým, že sa stal objektom tzv. paparazzi, ktorí ho v čase jeho osobného voľna nafotili pri sťahovaní.

Hološko si práve prenášal veci v jednej z istanbulskej štvrti, kde sa s rodinou práve presťahoval z jedného bytu do neďalekého druhého, ale kačica tureckých novinárov, že opúšťa Istanbul, pretože sa dohodol na ukončení zmluvy s Besiktasom, už bola na svete.

"Je pravda, že som si prenášal veci z jedného domu do druhého, išlo však o obyčajné sťahovanie. Na starom dome mi skončila nájomná zmluva, a preto sme s rodinkou išli do druhého. Nechceli sme ísť ďaleko, preto sme si našli nový domček v tej istej štvrti," povedal Hološko.

"Všimol som si, čo sa tu o tom píše, preto som sa rozhodol ihneď zareagovať, nech nevzniknú nejaké nedorozumenia. Rozhodne Istanbul neopúšťam a už vôbec som sa s mojím klubom nebavil o ukončení zmluvy, ktorú mám stále platnú," podčiarkol slovenský reprezentant, ktorý sa už vyliečil z nepríjemného zranenia a s mužstvom už chodí na majstrovské zápasy. Vrátiť sa do súťažného zápasu je už len otázka najbližších dní.