Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Slovan spustil predaj vstupeniek na prvý duel s PAOK Solún

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Osobný predaj vstupeniek bude prebiehať aj v pokladnici na Tehelnom poli (na námestí štadióna) od štvrtka 15. augusta v každý pracovný deň od 10.00 do 18.00 h.

Bratislava 14. augusta (TASR) - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava spustil predaj vstupeniek na úvodné stretnutie play off Európskej ligy UEFA 2019/2020 s PAOK Solún, ktoré sa odohrá vo štvrtok 22. augusta o 21.00 h na Tehelnom poli. Lístky sa dajú zakúpiť od 12 eur on-line na ticketmedia.sk alebo osobne na predajných miestach spoločnosti Ticketmedia.

Osobný predaj vstupeniek bude prebiehať aj v pokladnici na Tehelnom poli (na námestí štadióna) od štvrtka 15. augusta v každý pracovný deň od 10.00 do 18.00 h. Majitelia permanentiek môžu do pondelka 19. augusta do 22.00 h využiť predkupné právo na zápas s PAOK Solún. Permanentkári majú zároveň 30-percentnú zľavu z ceny vstupenky.

Predkupné právo môžu permanentkári využiť dvoma spôsobmi: 1. Pri nákupe on-line stačí kliknúť na mail od spoločnosti Ticketmedia, v ktorom je aktívny link na nákup vstupenky s predkupným právom a nastavenou zľavou. 2. Osobne v pokladnici štadióna Tehelné pole vo štvrtok, piatok a v pondelok od 10.00 do 18.00 h.

V prípade, že permanentkári nevyužijú do pondelka predkupné právo, budú vstupenky uvoľnené do voľného predaja. Zľavnené vstupenky (30% zľava) pre dôchodcov, ZŤP a deti do 15 rokov sa dajú zakúpiť iba na pokladnici štadióna v stanovených dňoch a časoch. Pri kúpe zľavnenej vstupenky je potrebné sa preukázať preukazom oprávňujúcim na nárok zľavnenej vstupenky. Informovala o tom oficiálna stránka bratislavského klubu.