Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Hokejisti Nitry rozdrvili vo vloženom zápase reprezentačnú dvadsiatku

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Zverenci trénera Ernesta Bokroša utrpeli debakel 0:7.

Piešťany 21. novembra (TASR) - Hokejisti HK Orange 20 utrpeli v utorňajšom vloženom zápase Tipsport Ligy na domácom ľade debakel s HK Nitra 0:7.

HK Orange 20 - HK Nitra 0:7 (0:1, 0:3, 0:3)
Góly:
13. Kutálek (Milam, Šille), 22. Kutálek (Šiška), 38. Csányi (Blackwater, Kutálek), 40. Kutálek (Rýgl, Milam), 47. Paulovič (Krištof, Mikúš), 52. Mikúš (Krištof, Paulovič), 60. Csányi (Pupák). Rozhodovali: Konc, Kincses - Krajčík, Németh, vylúčení: 4:2, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 332 divákov.

HK Orange 20: Durný (40. Kostelný) – Hedera, Matejovič, Fereta, Dlapka, Leško, Hílek, Krempaský, Švarc - Vašaš, Bialončík, Václav - Kelemen, Kundrik, Smolka - Marcinek, Jaško, Mesaroš - Šmida, Tamáši, Vybíral
HK Nitra: Foltán – Rýgl, Mezei, Milam, Ordzovenský, Versteeg, Korím, Štefanka, Mich. Pupák - Paulovič, Krištof, Mikúš - Kutálek, Blackwater, Šiška - Mir. Pupák, Šille, Csányi - D. König, Ondrušek, Fominych


Favorizovaní hostia otvorili skóre v presilovke v 13. minúte po chladnokrvnom zakončení Kutálka. V závere prvej tretiny mohol vyrovnať Smolka, ale jeho dorážka do siete cestu nenašla. Hneď na začiatku druhej tretiny sa opäť strelecky presadil Kutálek tvrdou strelou po vysunutí od Šišku, ktorý získal puk na modrej čiare. Hostia ešte do prestávky v závere strelili dva góly, najprv Csányi po vyšachovaní mladej obrany zasunul do odkrytej brány a potom Kutálek zavŕšil hetrik v presilovke, jeho zásah od korčúľ odobril videorozhodca. V tretej tretine na 5:0 zvýšil Paulovič, ktorý už prekonal nového muža v bránke dvadsiatky Kostelného. Nitra pridala šiesty gól v 52. minúte, presadil sa Mikúš, ktorý ťažil z dobrého pressingu Pauloviča. Vysokú výhru Nitry 7:0 na piešťanskom ľade definitívne stanovil v posledných sekundách Csányi.