Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Hokej

Sharks a Kings si vo februári zahrajú pod holým nebom

Brankár Los Angeles Kings Jonathan Quick (vľavo) a brankár San Jose Sharks Fín Antti Niemi sa zdravia po 7. zápase semifinále play off Západnej konferencie zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings - San Jose Sharks. Archívne foto. Foto: TASR/AP

Aréna Levi's Stadium, ktorá je domovským stánkom amerického futbalového klubu San Francisco 49ers, má kapacitu 68.500 miest. Zápas bude súčasťou série duelov pod šírym nebom NHL Stadium Series.

Santa Clara 7. augusta (TASR) - Kalifornia bude i v nadchádzajúcom ročníku zámorskej NHL hostiť divácky atraktívny zápas pod holým nebom. Na novom štadióne v Santa Clare sa 21. februára 2015 stretnú hokejisti San Jose Sharks s úradujúcim šampiónom Los Angeles Kings.

Aréna Levi's Stadium, ktorá je domovským stánkom amerického futbalového klubu San Francisco 49ers, má kapacitu 68.500 miest. Zápas bude súčasťou série duelov pod šírym nebom NHL Stadium Series. Informáciu priniesla kanadská televízna stanica TSN.

V Kalifornii sa hralo na otvorenom štadióne už v minulom ročníku, Anaheim zvíťazil 25. januára pred 54.099 divákmi na Dodger Stadium v LA nad rivalmi Kings 3:0.