Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Import

Festival Orange Music Summer mení niektoré lokality

Ilustračné foto Foto: Tomáš Gerši/TASR

Festival Orange Music Summer mení svoju lokalitu. Domaša, Ružiná, Duchonka a Orava zostávajú aj naďalej. Niektoré lokality sa posunú len o niekoľko metrov ďalej.

Bratislava 29. júna (TASR) - Festival Orange Music Summer mení svoju lokalitu. Organizátori festivalu Orange Music Summer Július Kurucz a Julo Viršík pristúpili k istým zmenám. Rozhodli sa zmeniť miesta konania festivalov. Nejde však o úplnú zmenu. Domaša, Ružiná, Duchonka a Orava zostávajú aj naďalej. Niektoré lokality sa posunú len o niekoľko metrov ďalej. „Na Domaši sa sťahujeme z Holčíkoviec do Novej Kelče. Ide o susedné stredisko, kde je väčší priestor pre kempovanie, sú tam vlastné veľké šatne, sprchy. Takisto sa sťahujeme aj na Ružinej, a to na druhý breh priehrady. Posledný prestup je v Námestove, kde sme sa presunuli za mesto na miestny ranč,“ povedal na tlačovej konferencií Julo Viršík. Organizátori vychádzajú z potrieb a ohlasov návštevníkov. „Festival je vo vývoji tak ako po dramaturgickej stránke, tak aj z hľadiska tých lokalít. Všetko má za cieľ pre koncového návštevníka, ktorému chceme priniesť väčší komfort a lepšie podmienky pre zábavu,“ hovorí Viršík.
Letné hudobné festivaly na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave patria už niekoľko rokov medzi najobľúbenejšie letné hudobné podujatia. Veď len v minulom roku všetky štyri rekreačné oblasti navštívilo spolu takmer 90 000 ľudí. Organizátori v tomto roku očakávajú rekordnú návštevnosť a prekročenie 90-tisícovej hranice.

Dátumy a miesta konania festivalov zo série Orange Music Summer:

13. - 14. júla 2012 - Nová Kelča, Domaša
27. - 28. júla 2012 - Ružiná, rekreačná oblasť Ružiná
10. - 11. augusta 2012 - Duchonka, ATC Duchonka pri vodnej nádrži
24. - 25. augusta 2012 - Námestovo, Ranč u Edyho


Tomáš Gerši, Univerzita Komenského Bratislava