Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Import

Spevák Bystrík prináša fanúšikom novinku Chceš to nahlas

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Pieseň Chceš to nahlas dostala aj obrazovú podobu. V klipe sa za kameru postavil Kubo Chochula, grafické spracovanie realizoval Matej Petrík.

Bratislava 18. apríla (TASR) - Bystrík predstavuje song Chceš to nahlas z rovnomenného albumu. Autorom hudby je Bystrík, text napísal spolu s Róbertom Sedlákom. Grafické spracovanie klipu má na konte Matej Petrík. TASR informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

"Pieseň Chceš to nahlas sme začali spontánne hrať s kapelou na chate. Chystali sme si nápady na nový album a začali sme improvizovať. Ja som začal spievať ako keby v taliančine, s nižšie posadeným hlasom a začalo sa nám to páčiť. Je pre mňa dôležité ponúknuť fanúšikom niečo nové a jedinečné. Preto som sa rozhodol odísť z môjho obvyklého žánru a skúsiť niečo úplne iné. Je to pieseň aj o tom, ako ju treba hovoriť nahlas. Nie je to len o slovách, ale aj o činoch. Ako spevák chcem, aby moje piesne zasiahli ľudí a priniesli im radosť a pozitívne emócie," hovorí Bystrík.

Pieseň Chceš to nahlas dostala aj obrazovú podobu. V klipe sa za kameru postavil Kubo Chochula, grafické spracovanie realizoval Matej Petrík. Na siedmom Bystríkovom albume je celkovo 14 piesní, na ktorých spolupracoval s producentom Ľubomírom Mazákom, spoluproducentom Jurajom Adamom a hudobníkmi Mariánom Radošovským, Ondrejom Kadlečíkom, Gabrielom Vohlárikom a Petrom Kaderom. Texty má na konte Vlado Krausz, po jednom texte prispeli Zuzana Smatanová a manažér Bystríka Róbert Sedlák.



Chceš to nahlas klip: