Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

Hráčmi týždňa v KHL sa stali Zapolski, Pašnin a Karlin

Na snímke vľavo brankár Ryan Zapolski z Jokeritu Helsinki. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Zapolski priviedol fínsky klub k triumfom z dvoch zápasov, pričom v nich dostal iba jeden gól. Americký brankár tak zaznamenal shutout proti Traktoru Čeľabinsk a mal úspešnosť zákrokov 97,87%.

Moskva 15. januára (TASR) - Hráčmi uplynulého týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa stali brankár Jokeritu Helsinki Ryan Zapolski, obranca CSKA Moskva Michail Pašnin a útočník Severstaľu Čerepovec Ruslan Karlin.

Zapolski priviedol fínsky klub k dvom triumfom z dvoch zápasov, pričom v nich dostal iba jeden gól. Americký brankár tak zaznamenal shutout proti Traktoru Čeľabinsk (3:0) a mal vynikajúcu úspešnosť zákrokov 97,87%.

Pašnin nazbieral v dvoch víťazných dueloch dve asistencie, celkovo dosiahol v 40 zápasoch prebiehajúcej sezóny gól a osem asistencií. Karlin dal v dvoch stretnutiach tri góly, pričom v oboch proti Salavatu Julajev Ufa i AK Bars Kazaň aj víťazné.

Za nováčika týždňa vyhlásili Rafaela Bikmullina z Neftechimiku Nižnekamsk. Dvadsaťročný útočník zaznamenal v dvoch dueloch gól a asistenciu.