Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

Laco Nagy dal druhý najkrajší gól za mesiac september

Vpravo Ladislav Nagy zo Slovana sa raduje po strelení gólu v zápase KHL medzi HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Slovenský snajper v službách belasých strelil takmer tretinu všetkých gólov tímu.

Bratislava 3. októbra (Teraz.sk) - Gól krídelníka HC Slovana Bratislava Ladislava Nagya na ľade Ak Bars Kazaň v dueli Kontinentálnej hokejovej ligy vybralo vedenie nadnárodnej súťaže za druhý najkrajší zásah v mesiaci september.

Rýchlonohý útočník v zápase s Ak Bars Kazaň získal puk v obrannom pásme a po samostatnom prieniku nedal šancu domácemu brankárovi Andersovi Nilssonovi a pomedzi betóny otvoril skóre stretnutia. Belasí však napokon prehrali v Tatarstane 3:4. Prvenstvo v ankete získal americký útočník Jokeritu Helsinki Steve Moses, ktorý rovnako po sóle z vlastnej obrannej tretiny prekonal fínskeho gólmana Admiralu Vladivostok Ariho Ahonena. Medzi najkrajšími brankárskymi zásahmi síce nefigurujú zo Slovana Johan Backlund ani Jaroslav Janus, ale na tretie miesto vyniesol Barryho Brusta z Medveščaka Záhreb zákrok pri šanci Václava Nedorosta v minulotýždňovom súboji v chorvátskej metropole.