Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Silvester v Košiciach bude pre dospelých i deti, vyvrcholí ohňostrojom

Ilustračné foto Foto: TASR

Rozlúčka so starým rokom a vítanie nového roka 2018 prebehne s hudobným sprievodom. Na pódiu sa podľa programu predstavia Adam Ďurica a Veronika Rabada so skupinami a iní.

Košice 29. decembra (TASR) – Silvestrovské oslavy v centre Košíc budú v tradičnom štýle. Veľká hudobno-tanečná show na Hlavnej ulici začne v nedeľu (31.12.) o 20.00 h a vyvrcholí polnočným pyromuzikálnym ohňostrojom.

Rozlúčka so starým rokom a vítanie nového roka 2018 prebehne s hudobným sprievodom. Na pódiu sa podľa programu predstavia Adam Ďurica a Veronika Rabada so skupinami, skupina Funky Fusion Wendigo, ako aj tanečníci a DJ Pepo. Moderovať bude Richard Herrgott. O polnoci pozdraví oslavujúcich primátor mesta Košice Richard Raši.

"Zabezpečenie kompletného umeleckého programu Silvester 2017 na Hlavnej ulici s účinkujúcimi a ohňostrojom stálo 11.995 eur," uviedla pre TASR hovorkyňa mesta Linda Šnajdárová.

Ani tento rok nebude chýbať dopoludňajší program pre deti. Detský Silvester s obľúbenými rozprávkovými postavičkami začne o 10.00 h v Historickej radnici. Jeho súčasťou bude interaktívna tvorivá dielňa, kúzla, rozprávky, tanečníci, speváci a ďalšie prekvapenia.