Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Košický kraj

Pri nehode v Markušovciach zahynul vodič, auto sa zrútilo do potoka

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok 27. februára 2018 v okrese Spišská Nová Ves, vyhasol život vodiča. Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová informovala, že krátko pred 21. hodinou šiel 31-ročný muž po Odorínskej ceste v Markušovciach smerom na Odorín, v zákrute na zasneženej ceste zrejme nezvládol riadenie a prevrátil sa na strechu. Foto: TASR - KR PZ v Košiciach

V zákrute na zasneženej ceste zrejme nezvládol riadenie a prevrátil sa na strechu.

Spišská Nová Ves 28. februára (TASR) – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok (27.2.) v okrese Spišská Nová Ves, vyhasol život vodiča. Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová informovala, že krátko pred 21. hodinou šiel 31-ročný muž po Odorínskej ceste v Markušovciach smerom na Odorín, v zákrute na zasneženej ceste zrejme nezvládol riadenie a prevrátil sa na strechu.

"Vozidlo skončilo prevrátené v potoku. Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Dvaja spolujazdci, ktorí sa v aute nachádzali, neutrpeli žiadne zranenia," doplnila hovorkyňa.

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok 27. februára 2018 v okrese Spišská Nová Ves, vyhasol život vodiča. Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová informovala, že krátko pred 21. hodinou šiel 31-ročný muž po Odorínskej ceste v Markušovciach smerom na Odorín, v zákrute na zasneženej ceste zrejme nezvládol riadenie a prevrátil sa na strechu.
Foto: TASR - KR PZ v Košiciach

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj presná príčina jej vzniku, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.