Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Krimi

Exhibicionista sa ukájal v Piešťanoch pred tínedžerkami.Skončil v cele

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Staršiemu mužovi bolo pri dychovej skúške namerané jedno promile alkoholu.

Piešťany 7. marca (TASR) - Muža vo veku 73 rokov, ktorý sa v utorok (5. 3.) rukou uspokojoval v Piešťanoch v mestskom parku pred tromi dievčatami, zaistila polícia. Muž už bol za podobný skutok trikrát riešený, informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Tínedžerky svoj zážitok v parku ihneď oznámili príslušníkom Mestskej polície Piešťany, ktorí muža na mieste obmedzili na osobnej slobode," uviedla. Staršiemu mužovi bolo pri dychovej skúške namerané jedno promile alkoholu. "Poverený policajt ho obvinil z prečinu výtržníctva. V zmysle zákona mu môže hroziť až trojročný pobyt vo väzení. Policajti prípad riešia v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia súdu zostáva muž v cele policajného zaistenia," doplnila polícia.

Upozornila, že exhibicionisti majú nutkavú potrebu odhaľovať sa na verejnosti, prípadne sa pred zrakmi okoloidúcich aj uspokojovať. Vo väčšine prípadov nebývajú agresívni, no aj tak môžu spôsobiť svojim obetiam, najmä mladším ženám a deťom, psychickú traumu. "Preto takéto správanie nikdy nebudeme brať na ľahkú váhu a každým prípadom sa budeme zaoberať," uzavrela polícia.