Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Krimi

Polícia obvinila 53-ročného muža z napadnutia a okradnutia

Obvineniu zo zločinu lúpeže čelí 53-ročný Stanislav z okresu Liptovský Mikuláš, ktorý mal v pondelok 14. mája v pohostinstve v obci Liptovská Lúžna napadnúť a okradnúť 55-ročnú ženu a muža. Obvinený Stanislav v pohostinstve údajne najskôr palicou napadol muža, následne aj 55-ročnú ženu. Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s nezistenou dobou liečenia. Žena vyviazla bez zranení. Útočník napokon skončil v policajnej cele. Vyšetrovateľ podal podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí 53-ročnému obvinenému mužovi trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Foto: TASR

Obvinený Stanislav v pohostinstve údajne najskôr palicou napadol muža, následne aj 55-ročnú ženu.

Liptovská Lúžna 21. mája (TASR) - Obvineniu zo zločinu lúpeže čelí 53-ročný Stanislav z okresu Liptovský Mikuláš, ktorý mal v pondelok 14. mája v pohostinstve v obci Liptovská Lúžna napadnúť a okradnúť 55-ročnú ženu a muža. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Obvinený Stanislav v pohostinstve údajne najskôr palicou napadol muža, následne aj 55-ročnú ženu. Pri útoku mal obvinený od ženy žiadať, aby vybrala obsah vreciek na stôl, čo z obavy, že bude pokračovať v útoku, urobila. „Na stôl položila krabičku cigariet a balenie kávy. Útočník mal vzápätí zo zadného vrecka nohavíc vytiahnuť kuchynský nôž. Ten však po chvíli odložil. Na to si mal zo stola zobrať balenie kávy a cigarety,“ dodala Balogová.

Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s nezistenou dobou liečenia. Žena vyviazla bez zranení. Útočník napokon skončil v policajnej cele. „Vyšetrovateľ podal podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí 53-ročnému obvinenému mužovi trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov,“ uzavrela žilinská krajská policajná hovorkyňa.