Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Krimi

Polícia pátra po nezvestnom Františkovi Kleinovi z Revúcej

Polícia v Revúcej sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 73-ročnom Františkovi Kleinovi z Revúcej, ktorý je nezvestný oid 16. októbra 2017, kedy ho naposledy videli vo večerných hodinách v mieste svojho bydliska.Od uvedenej doby sa domov nevrátil a nikoho z okruhu svojich známych nekontaktoval. Vzhľadom na jeho vysoký vek a zdravotné problémy sa rodinní príslušníci obávajú o jeho život a zdravie. Nezvestný František Klein je asi 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má svetlohnedé krátke vlasy. V prípade akýchkoľvek informácií, ktoré by mohli napomôcť k jeho vypátraniu, ich občania môžu oznámiť na najbližšom útvare PZ, alebo na linku tiesňového volania číslo 158. Foto: TASR

Nezvestný František Klein je asi 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má svetlohnedé krátke vlasy.

Revúca 21. mája (TASR) – Polícia v Revúcej sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 73-ročnom Františkovi Kleinovi z Revúcej. Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Petry Kováčikovej je nezvestný od 16. októbra 2017, kedy ho naposledy videli vo večerných hodinách v mieste svojho bydliska.

„Od uvedenej doby sa domov nevrátil a nikoho z okruhu svojich známych nekontaktoval. Vzhľadom na jeho vysoký vek a zdravotné problémy sa rodinní príslušníci obávajú o jeho život a zdravie," uviedla hovorkyňa.

Nezvestný František Klein je asi 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má svetlohnedé krátke vlasy. „V prípade akýchkoľvek informácií, ktoré by mohli napomôcť k jeho vypátraniu, ich občania môžu oznámiť na najbližšom útvare PZ, alebo na linku tiesňového volania číslo 158," dodala Kováčiková.