Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Polícia prešetruje nelegálne vrakovisko v Kláštore pod Znievom

Polícia spustila 11. septembra 2017 policajnú akciu, ktorú zamerala na nelegálne vrakovisko v Kláštore pod Znievom a začala trestné stíhanie vo veci závažnej environmentálnej a ekonomickej kriminality. Policajti z Martina v súčinnosti s policajtmi špecializovaného útvaru Prezídia PZ na environmentálnu kriminalitu a v spolupráci s Okresnou prokuratúrou v Martine vykonávajú úkony smerujúce k odhaľovaniu environmentálnej trestnej činnosti. V Kláštore pod Znievom 12. septembra 2017. Foto: FOTO TASR - MV SR

Trestné stíhanie je vo veci závažnej environmentálnej a ekonomickej kriminality v okrese Martin.

Bratislava/Kláštor pod Znievom 12. septembra (TASR) - Polícia spustila v pondelok (11.9.) veľkú policajnú akciu, ktorú zamerala na nelegálne vrakovisko v Kláštore pod Znievom. "Začalo sa trestné stíhanie vo veci závažnej environmentálnej a ekonomickej kriminality," potvrdil Policajný zbor (PZ) na sociálnej sieti.

"Policajti z Martina v súčinnosti s policajtmi špecializovaného útvaru Prezídia PZ na environmentálnu kriminalitu a v spolupráci s Okresnou prokuratúrou v Martine vykonávajú úkony smerujúce k odhaľovaniu environmentálnej trestnej činnosti," spresnili policajti.

Bližšie informácie zatiaľ k akcii neposkytli. Odvolávajú sa pritom na priebeh vyšetrovania a možné zmarenie úkonov, ktoré v rámci neho polícia realizuje.

V súvislosti s prípadom zároveň upozorňuje, že pred Strečnom smerom na Žilinu sa môžu tvoriť kolóny.