Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Krimi

TRAGÉDIA: Pri Šahách sa zrazili auto a autobus, zahynula mladá rodina

Na snímke autobus po zrážke s osobným autom pri Šahách Foto: Teraz.sk/Facebook Polícia SR

K tragédii došlo na ceste I/66 pri Šahách smerom na Zvolen.

Bratislava 17. septembra (TASR) - Na ceste I/66 pri Šahách smerom na Zvolen sa dnes podvečer zrazilo auto s poľským autobusom, pri nehode zahynuli štyri osoby. Informuje o tom Policajný zbor SR na sociálnej sieti.

Policajti v dôsledku nehody vykonávajú malý odklon cez blízku čerpaciu stanicu. Na mieste nešťastia sú všetky záchranné zložky. Osobné vozidlo sa vznietilo. V ňom zahynuli všetky štyri osoby - dvaja dospelí a dve deti do päť rokov, uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.



Na ceste I/66 pri Šahách smerom na Zvolen sa v nedeľu podvečer zrazilo auto s poľským autobusom, pri nehode zahynuli štyri osoby. Na snímke poškodený autobus.
Foto: TASR/Andrej Budai


Na ceste I/66 pri Šahách smerom na Zvolen sa v nedeľu podvečer zrazilo auto s poľským autobusom, pri nehode zahynuli štyri osoby. Na snímke vozidlá HaZZ a vrak osobného automobilu.
Foto: TASR/Andrej Budai


Na ceste I/66 pri Šahách smerom na Zvolen sa v nedeľu 17. septembra 2017 podvečer zrazilo auto s poľským autobusom, pri nehode zahynuli štyri osoby. Na snímke uprostred vrak osobného automobilu.
Foto: TASR/Andrej Budai