Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Krimi

Zrážka motocykla a auta v Poluvsí si vyžiadala dvoch zranených

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook Polícia SR - Žilinský kraj

Dychové skúšky u oboch vodičov sa skončili s negatívnym výsledkom.

Rajecké Teplice 8. apríla (TASR) - Zrážka osobného auta a motocykla v nedeľu (7. 4.) popoludní na ceste I/64 v Poluvsí - časti Rajeckých Teplíc si vyžiadala zranenie dvoch ľudí. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti žilinská krajská polícia. Vodičov v tejto súvislosti vyzvala k zvýšeniu opatrnosti na cestách.

"Vodič osobného auta Renault pri vychádzaní z miesta ležiaceho mimo cesty a následnom odbočovaní vľavo doposiaľ z presne nezistených príčin nedal prednosť v jazde motocyklu Honda, ktorého vodič jazdil po ceste I/64 v smere od Žiliny na Rajec, pričom došlo k ich stretu," opísali policajti.

Dychové skúšky u oboch vodičov podľa nich skončili s negatívnym výsledkom. Vodiča motocykla a spolujazdca z Renaultu previezli záchranári do nemocnice.

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy," ozrejmili policajti. Každý účastník cestnej premávky môže podľa nich zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na cestách.