Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Hudobnej televízii Óčko bude od apríla šéfovať Štěpán Wolde (41)

Jeho predchodca, niekdajší generálny riaditeľ verejnoprávnej Českej televízie Jiří Balvín, ktorý viedol Óčko od roku 2003, zostáva v hudobnej televízii a bude pracovať ako manažér.

Praha 28. marca (TASR) - Novým riaditeľom hudobnej televíznej stanice Óčko sa od apríla stane Štěpán Wolde (41). Jeho predchodca, niekdajší generálny riaditeľ verejnoprávnej Českej televízie Jiří Balvín (58), ktorý viedol Óčko od roku 2003, zostáva v hudobnej televízii a bude pracovať ako manažér špeciálnych projektov. Informáciu priniesol dnes internetový server iDNES.cz.

Podľa rovnakého zdroja je personálna zmena na čele stanice súčasťou novej stratégie Óčka, ktoré plánuje inováciu programových, obchodných a marketingových aktivít.

Budúci riaditeľ Óčka zodpovedal v období rokov 1999-2001 za PR a komunikáciu agentúry ARBOmedia; od roku 2008 je spolumajiteľom a výkonným riaditeľom produkčnej spoločnosti MediaOne. V rokoch 2009-11 pôsobil ako výkonný riaditeľ Artmedia CZ.

Podľa jeho slov má Óčko aj naďalej poskytovať mladý a dynamický prúd zábavy. Má všetky predpoklady oslovovať i dnešnú mladú generáciu.

"Mojou, respektíve našou spoločnou úlohou je využiť pre tento cieľ maximum moderných nástrojov tvorby nielen televízneho obsahu, programovania, marketingu i obchodu," citoval slová Štěpána Woldeho iDNES.cz.