Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Za pomoc v boji proti rakovine poďakujú v piatok Koncertom vďaky

Foto: TERAZ.sk

Organizuje ho Liga proti rakovine, aby poďakovala širokej verejnosti, partnerom, dobrovoľníkom, prispievateľom za podporu Dňa narcisov i dlhoročnú podporu a dôveru Ligy proti rakovine na Slovensku.

BRATISLAVA 12. apríla (TERAZ.sk) - Koncert vďaky, ktorý je aktom poďakovania za pomoc v boji proti rakovine, odštartuje v piatok 13. apríla na Námestí SNP v Bratislave. Ide už o III. ročník.

Organizuje ho Liga proti rakovine s cieľom poďakovať širokej verejnosti, partnerom, dobrovoľníkom, prispievateľom za podporu Dňa narcisov i dlhoročnú podporu a dôveru 22-ročnému pôsobeniu Ligy proti rakovine na Slovensku.

Koncert sa uskutoční na Nám. SNP v Bratislave s oficiálnym začiatkom o 16.00 a skončí okolo 20.00 . Záštitu nad koncertom prevzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.

Pre všetkých zúčastnených budú bez nároku na honorár vystupovať známi umelci a skupiny: Pavol Hammel, Beáta Dubasová, Robo Grigorov, Martin Harich, Monika Bagárová, Alžběta Kolečkářová, The Pastels, Lady Licious, Robo Opatovský & band, La Gioia.

Približne od 15:00 hodiny vystúpia predskokani koncertu - dychová hudba Spojár a tanečný súbor Bailadora Dance Group. Na koncerte sa zároveň predstaví aj 33 členný detský spevácky zbor zo srbského mesta Nisi pod vedením dirigentky Marije Stojanovic. Moderovania koncertu sa už po tretíkrát ujali Richard Vrablec a Lucia Hablovičová.

Svoju podporu Dňu narcisov a účasť na Koncerte vďaky prisľúbili aj: Ministerka zdravotníctva SR - JUDr. Zuzana Zvolenská, druhá námestníčka primátora Bratislavy - Ing. Petra Nagyová Džerengová, Starostovia mestských častí Bratislavy – PhDr. Tatiana Rosová, Ing. Dušan Pekár, PhDr. Alžbeta Ožvaldová, Mgr. Rudolf Kusý, Ing. Iveta Hanulíková, Ing. Peter Šramko, Ing. Ľubica Kolková, Ladislav Chudík i herci zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade a Druhý dych – Jana Lieskovská, Milena Minichová, Braňo Deák, Karin Haydu, Marek Majeský, František Kovár
tváre projektu Avon proti rakovine prsníka – Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová
Práve od nich môžete počas ďakovného koncertu dostať kvietok narcisu či autogram.