Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Pesničkár Tomáš Klus bude čoskoro otcom, jeho priateľka je tehotná

Tomáš Klus Foto: TASR/Milan Podmaník

Samotný umelec je medzičasom stelesnením najlepších tradícií českej pesničkárskej školy. Popri tom je však aj výborným zabávačom so schopnosťou udržať pozornosť publika hoci po niekoľko hodín.

Praha 12. októbra (TASR) - Český pesničkár Tomáš Klus (26), ktorý nedávno s kolosálnym úspechom koncertoval v Bratislave, sa stane čoskoro otcom. Jeho priateľka Tamara Kubová (24) je v požehnanom stave. Informáciu dnes prinieslo internetové vydanie denníka Blesk.

Správu potvrdila pre Super.cz aj spevákova manažérka Barbara Falgeová s tým, že Klusova priateľka je už niekoľko mesiacov tehotná.

Pesničkár tvorí s finalistkou Hlasu ČeskoSlovenska nerozlučnú dvojicu od júna tohto roku.

Rodák z Třinca, ktorý ešte v roku 2000 získal zlatú medailu na európskom dorasteneckom šampionáte v modernom päťboji ako člen českého tímu, zvíťazil o sedem rokov neskôr na CzechTalente v Zlíne a odvtedy sa už stal žiarivou kométou na českej hudobnej scéne.

Interpret, ktorý sa v roku 2010 stal spevákom roka pri udeľovaní hudobných cien Óčko a Anděl, získal vlani strieborného Českého slávika; početných ocenení sa dočkali aj Klusove tri albumy Cesta do záhu(d)by (2008), Hlavní uzávěr splínu (2009) a Racek (2011). Samotný umelec je medzičasom stelesnením najlepších tradícií českej pesničkárskej školy. Popri tom je však aj výborným zabávačom so schopnosťou udržať pozornosť publika hoci po niekoľko hodín.