Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Adventné týždne od Emirates

Adventné týždne od Emirates Foto: Emirates

Emirates spúšťa adventnú hru, do ktorej sa môžu zapojiť aj cestovné agentúry zo Slovenska.

Bratislava 23. novembra (OTS) - Darčeky už pred Vianocami: Spoločnosť Emirates vyžrebuje každý adventný týždeň spomedzi pracovníkov cestovných agentúr desať, ktorí budú obdarovaní hodnotnými cenami. Podmienkou je, aby v stanovenom období rezervovali let spoločnosti Emirates. Do tejto špeciálnej adventnej hry sa môžu zapojiť aj cestovné agentúry zo Slovenka. Spoločnosť chce takto vyjadriť vďaku svojim partnerom a klientom.

Letecká spoločnosť Emirates sa chce na konci roka poďakovať za dôveru všetkým svojim klientom a obchodným partnerom, a preto sa rozhodla po prvýkrát zorganizovať Adventné týždne pre zamestnancov cestovných kancelárií. Adventná hra bude prebiehať od 27. novembra do 22. decembra 2017 a platí pre všetky lety spoločnosti Emirates rezervované už od 13. novembra až do konca adventnej hry (bez ohľadu na cestovné obdobie). Stačí, aby účastníci tejto hry uviedli číslo platného cestovného lístka spoločnosti Emirates a odpovedali na päť otázok súvisiacich s touto leteckou spoločnosťou. Pre profesionálov z cestovných agentúr to bude určite maličkosť.

Počas štyroch Adventných týždňov budú v rámci hry vyžrebované tieto hodnotné ceny: darčekové poukážky od spoločnosti Amazon, Apple iPad mini 4 so 128 GB, kamera GoPro Hero 5, smartfón Huawei P10 so 64 GB, aktuálne vydania Lonely Planet Best in Travel 2018, herné konzoly Nintendo Switch vrátane hry Super Mario Odyssey a PlayStation 4 Slim s 1TB vrátane novej hry FIFA18.

Podrobné informácie o adventnej hre Emirates, ako aj podmienky účasti budú zverejnené od 27. novembra na webovej stránke: www.emiratesagent.at