Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

LUCIE BÍLÁ exkluzívne pre TABLET.TV: Tajný duet s Gottom

Lucie Bíla pri rozhovore pre Tablet.TV Foto: Tablet.TV

Česká popová a muzikálová speváčka a herečka prekvapila doposiaľ utajovanou informáciou o tom, že spolu s Karlom Gottom pripravujú spoločný duet – Na Křídlech Slavíků.

Bratislava, 13. septembra (TABLET.TV) – Česká 20-násobná slávica Lucie Bílá sa nezastavila ani počas leta. Koncertovala doma aj na Slovensku. Okrem toho pracovala aj na novom hudobnom albume, ktorý, ako prezradila exkluzívne pre TABLET.TV, predstaví svojim fanúšikom už budúci rok.

"Mala som krásne leto, farebné. Jazdila som do Bratislavy nahrávať nové CD, ktoré vyjde budúci rok. Mám 24 nahrávok, ešte ale neviem, ktoré na album vyberiem. Chcela som, aby toho bolo viac a aby som neskôr vybrala to najlepšie. Okrem toho som jazdila na festivaly s kapelou Arakain. Na chalupe som bola iba posledný prázdninový deň, inak som to skôr nestihla," uviedla speváčka v rozhovore.



Česká popová a muzikálová speváčka a herečka ďalej prekvapila doposiaľ utajovanou informáciou o tom, že spolu s Karlom Gottom pripravujú spoločný duet – Na Křídlech Slavíků. "Tá pesnička s Karlom je poďakovanie ľuďom, že vďaka nim sme tam, kde sme. Tá skladba je nádherná, je to krásny duet, na ktorý som pyšná. Kája je takisto veľmi rád. Prežili sme nádherný deň v štúdiu, bola aj skvelá večera. Bol v dobrej kondícii. Prišiel aj so svojou rodinou, deťmi a svojou pani. Bolo to pre mňa milé. Som akoby nositeľkou dobrej správy. Kája je v krásnej kondícii, cíti sa dobre a chce sa mu pracovať," prezradila.

Lucie Bílá má za sebou už niekoľko vypredaných megakoncertov, na ktoré sa prišli pozrieť desaťtisíce fanúšikov. Českých aj Slovenských. "Ja si myslím, že máme toho veľa spoločného. Sme súrodenci, a to nám nikto nepoprie. Slováci sú ale éterickejší. Ja sa tu cítim veľmi dobre, ale to neznamená, že nemilujem české publikum. Každý je iný a každý ku mne patrí. Ja som československá speváčka, otec je z Petržalky, takže už navždy československá," doplnila zlatá slávica.

Koncom novembra sa predstaví v slovenskej metropole. Bílá sľubuje koncert, aký doposiaľ nezažili ani jej českí fanúšikovia. Chýbať nebude symfonický orchester či kapela Petra Maláska.

Pozrite si exkluzívny rozhovor pre TABLET.TV.