Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Nová internetová lekáreň na HNonline.sk

Prestížny ekonomický informačný portál HNonline.sk mesiac po svojom redizajne prichádza s ďalším rozšírením svojej ponuky.

BRATISLAVA 14. marca (TASR - OTS) - Najnovšou podstránkou, integrovanou v štruktúre portálu HNonline.sk, sa stala HNlekáreň. Dynamický vývoj tohto servera pokračuje ďalším rozširovaním produktov a služieb. Tentoraz ponúka svojim návštevníkom možnosť moderného nákupu voľne dostupných liekov, výživových doplnkov a zdravotníckych pomôcok na jednom mieste.

Medzi výhody internetovej lekárne oproti tradičnej „kamennej“ lekárni patrí aj to, že je otvorená v non - stop režime, zákazník nestráca čas v radoch medzi chorými, má dostatok času na prezretie si ponuky, porovnanie produktov a cien a preštudovanie doplňujúcich informácií .

HNlekáreň kontinuálne rozširuje portfólio zdravotnícko – medicínskych produktov vydavateľstva Ecopress, svojou šírkou najbohatšie na Slovensku. Na jednom mieste sa tak ponuka odborných magazínov, ako Zdravotnícke noviny s prílohami Lekárske listy, Kompendium medicíny a Medical Practice, či magazíny Sestra a Diabetik, spája s priamou možnosťou nákupu v internetovej lekárni.

Novú službu HNlekáreň prevádzkuje internetová lekáreň LIECIK.sk.

Ecopress, a. s.

Vydavateľstvo Ecopress pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992. Vydáva odborné tituly, prevádzkuje ekonomické a finančné portály a organizuje podujatia pre odbornú verejnosť. Oslovuje cieľové skupiny so širokým záberom od marketingu cez šport až po zdravotníctvo, ktoré naše produkty považujú za dôveryhodný zdroj informácií. Okrem plošnej a bannerovej inzercie v jednotlivých tituloch ponúkame partnerstvo na špecializovaných projektoch vydavateľstva a pri organizovaní eventov. Popri odborných konferenciách a seminároch je to aj HNClub – prestížna príležitosť stretnutia v uzavretej spoločnosti s významnými ekonomickými, hospodárskymi a politickými osobnosťami. V online oblasti je lídrom špecializovaného ekonomického spravodajstva na internete. V sociálnych sieťach patrí medzi päť najsledovanejších mediálnych stránok na Facebooku a v sieti Twitter.