Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Novým programovým riaditeľom skupiny Markíza bude Igor Draguzet

Na snímke zrejenennej na Facebookovej stránke mladý herec Juraj Bača v novom projekte TV Markíza - Rex. Foto: Facebook - Juraj Bača Funpage

Lišková nastúpila na post riaditeľky Centra programu skupiny Markíza v decembri 2016, aby zabezpečila kontinuitu práce programového a kreatívneho tímu po odchode Silvie Majeskej na materskú dovolenku.

Bratislava 13. septembra (TASR) - Na pozícii programového riaditeľa skupiny Markíza nastane zmena. Doterajšia programová riaditeľka Martina Lišková sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v tejto funkcii a od 1. októbra sa opäť naplno venovať svojej firme zameranej na filmovú a televíznu distribúciu. Programový tím v ďalšom období povedie programový manažér Igor Draguzet, ktorý koordinuje programové plánovanie v rámci CME. TASR informovalo PR oddelenie skupiny Markíza.

Lišková nastúpila na post riaditeľky Centra programu skupiny Markíza 1. decembra 2016, aby zabezpečila kontinuitu práce programového a kreatívneho tímu po odchode Silvie Majeskej na materskú dovolenku. S Liškovou bude skupina Markíza naďalej spolupracovať na externej báze v oblasti filmových akvizícií a na vybraných televíznych projektoch, medzi ktoré patrí napríklad nový kriminálny seriál Rex.

"Martina pripravila so svojím tímom excelentnú jesennú sezónu, ktorá odštartovala s vynikajúcimi formátmi prinášajúcimi výborné výsledky sledovanosti. Sme nadšení skvelou prácou, ktorú pre Markízu urobila v takom krátkom čase," povedal generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Programový tím v ďalšom období povedie programový manažér Igor Draguzet, ktorý koordinuje programové plánovanie v rámci CME a bude viesť aj programový tím na Slovensku.