Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Magazín

Páčilo sa vám Jumanji?

Husia koža 2: Strašidelný Halloween Foto: Itafilm

Nenechajte si ujsť film Husia koža 2: Strašidelný Halloween

Bratislava 18. augusta (OTS) - Dobrodružná rodinná komédia plná strašidiel a príšer sa vracia na filmové plátna.

Tento Halloween budú stáť celej vašej rodine vlasy dupkom! Do našich kín sa totiž vrátia hrdinovia dobrodružnej komédie Husia koža. V novinke Husia koža 2: Strašidelný Halloween opäť ožijú monštrá uväznené v knihách, tentokrát však práve v ten najpríhodnejší čas, na sviatok všetkých nadprirodzených síl. Na Halloween! Pozrite si prvú ukážku z filmu, ktorá podobne ako decembrové Jumanji: Vitajte v džungli, sľubuje veľkú dávku rodinnej zábavy a napätia.



Husia koža 2 je adaptáciou knižných bestsellerov amerického spisovateľa R.L. Stinea. Ide o pokračovanie úspešnej rodinnej fantasy z roku 2014, v ktorej sa predstavili napríklad Jack Black (Jumanji: Vitajte v džungli) či Dylan Minnette (netflixovka 13 Reasons Why). V novinke sa pod režisérskou taktovkou Ariho Sandela stretne nové obsadenie na čele s Madison Iseman, ktorú si môžete pamätať z posledného Jumanji, Chrisom Parnellom (21 Jump Street) či s výnimočne vtipným Kenom Jeongom (Vo štvorici po opici). Producenti však potvrdili aj návrat Jacka Blacka, ktorý bude opäť hlasom bábky Slappyho.

Ak ste si zamilovali film Jumanji: Vitajte v džungli a máte radi Halloween, určite nevynechajte film Husia koža 2: Strašidelný Halloween, ktorý bude mať slovenskú premiéru už 1. novembra. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.