Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Príď a vyhraj nový Hyundai i20 na AUTOSALÓNE v Nitre

Foto: Agrokomplex

Túžiš mať nové auto? Tak príď na najlepší autosalón na Slovensku plný zaujímavých noviniek s väčším počtom vystavovaných značiek ako kedykoľvek predtým!

Bratislava 9. október (OTS) - Môžeš sa tešiť na horúce automobilové novinky z Paríža, 30 značiek, 45 noviniek, výstavné premiéry a zľavy, súťaže, top tuningové autá, kaskadérov, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac. To všetko na najväčšom motoristickom sviatku jesene AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA v dňoch od 11. do 14. októbra 2018.

Vstupenky sú zlosovateľné a môžete hrať o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou je nový Hyundai i20 do osobného vlastníctva. Ďalšími cenami sú požičovné luxusného karavanu na týždeň, 3-dňový wellness pobyt, balík produktov Dynamax či prémiové umytie auta od CARwellness.

AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA prináša aj značky, ktoré nadšenci neuvidia ani v Paríži: Opel, Volvo, Nissan, Mitsubishi, Volkswagen, Ford, Mazda a Jeep. Očakávané slovenské premiéry modelov priamo z francúzskeho výstaviska sú Škoda Kodiaq RS, CUPRA Ateca, Hyundai i30 N-line, Citroën Berlingo, Toyota Camry a Corolla. Medzi nimi sa rozhodne nestratia ani novinky ako Seat Tarraco, Mitsubishi Space Star, Ford Focus, Kia Sportage, Volvo XC40 či superluxusný karavan Morelo Palace 88. Z mnohých elektromobilov zaujmú Hyundai Kona electric a JAGUAR I-PACE electric. Vodíkový pohon už v sériovej podobe odprezentuje Hyundai NEXO.

Ozajstnú automobilovú show zabezpečia najlepší slovenskí drifteri a kaskadéri vrámci akcie MOTOTV SHOW. Okrem iných sa odprezentuje svojim vystúpením viacnásobný držiteľ Guinessových rekordov profi kaskadér na skútri Gunter Schachermayr z Rakúska. Adrián Husák sa pokúsi o zápis do guinessovej knihy jazdou na 4-kolke priamo pred divákmi. Viac ako 100 najkrajších tuningových kúskov bude pútať pohľady na TUNING SHOW. Okrem tradičných sexi car wash, vystúpení rapperov, fotopáuz s hosteskami, rôznych súťaží celú akciu okorení zraz automobilových nadšencov a slovenské finále Car Fans Cup. Nemôžu chýbať ani tradičné Majstrovstvá Slovenska hasičského a záchranného zboru SR vo vyslobodzovaní z havarovaných áut.

Veteránisti sa môžu tešiť na exhibičnú jazdu Citroen „kačíc“ aj s motívmi Hippies. V rámci najväčšej prehliadky vyše 100 historických vozidiel či motoriek sa predstavia aj špeciality rôznych oblastí. Zaujímavosťou budú závodné kúsky či všetky modifikácie Fiatu 850.

Pre deti a školákov bude o zábavu postarané: detské dopravné ihrisko, motokáry, elektrické autíčka, skákacie hrady, fun a chill-out zóna, detské kútiky SIKU World s autíčkami, kvízmi a súťažami či autodráha s profesionálnymi pretekárskymi autíčkami.

O odbornú stránku výstavy sa postará konferenciá FLEET DAY. Nezabudli sme ani na naše nežnejšie polovičky s poradenstvom a prednáškami na tému AUTO A ŽENA. Súčasťou programu bude súťaž v slalome žien na parkovisku. Svoj stánok tu bude mať aj Zelená Vlna.

Najväčšia a najkomplexnejšia automobilová výstava AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA sa bude konať od 11. do 14. októbra 2018 na NÁRODNOM VÝSTAVISKU agrokomplex v Nitre. Na ploche viac ako 37 000 m2 sa predstaví 242 vystavovateľov s celkovo 45 novinkami, kopou sprievodných podujatí, programom pre malých aj veľkých. Nenechajte si ujsť tento najvýznamnejší motoristický sviatok na Slovensku. Rozhodne sa máte na čo tešiť!



Viac info: https://www.agrokomplex.sk/vystavy/autosalon-autoshow-nitra-2018/detail/aktuality/