Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

SIMA MARTAUSOVÁ: Luxus ku šťastnému životu nepotrebujeme

Sima Martausová. Foto: Tablet.TV

Hosťom Radoslava Šeba v relácii Exkluzív na TABLET.TV bola pesničkárka Sima Martausová.

Bratislava 17. júla (TABLET.TV) – Zažívam krásne obdobie a som veľmi spokojná. Uvedomujem si, že mám byť za čo vďačná. Nepozerám sa na to, čo by som mohla mať, ale pozerám sa na to, čo mám. Preto je dobré, že sa nám niekedy nedarí, ako chceme. V Exkluzíve s Radoslavom Šebom to na TABLET.TV uviedla slovenská pesničkárka Sima Martausová.



Sima Martausová predstavuje novú skladbu s názvom Za život v hore. "Skladbou vyjadrujem lásku a úctu k prírode a tiež k životu. Nemoralizujem, ale myslím si, že niektoré druhy luxusu a pôžitkov, ktoré majú niekomu alebo niečomu škodiť, nie sú potrebné pre náš život," odkazuje v skladbe.

Singel Za život v hore predstavila aj so sprievodným videoklipom. Niektoré scény, ako uviedla, nakrúcala na Lomnickom štíte. Viaceré videoklipy majú niekoľkomiliónové zhliadnutia. "Ja sa snažím za každých okolností byť taká, aká som. Aj s tým dobrým, aj zlým. Nespievam len o tom, že som super, ale aj o svojich chybách. Na nič sa nehrám. Sú ľudia, ktorým sa to páči, sú takí, ktorým nie," uzavrela.



Pozrite si Exkluzív s Radoslavom Šebom a jeho hosťkou.