Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Vianočné darčeky od lokálnych predajcov zaplnia Trch. v Slnečniciach

Foto: CRESCO GROUP

Originálne pochúťky a vianočné darčeky od lokálnych predajcov nájdu návštevníci Trchu v nákupnom centre Slnečnice Market v bratislavskej Petržalke.

Bratislava 30. novembra (OTS) - V centre budú totiž každú decembrovú sobotu od 1. do 22. decembra 2018 prebiehať špeciálne predvianočné Fajnové soboty s ponukou domácich aj eko produktov.

,,Je to príležitosť pre návštevníkov ochutnať, vyskúšať rôzne domáce dobroty a produkty lokálnych predajcov. Väčšina výrobkov pochádza z ich domácej dielne, či už ide o džemy, medy, rôzne omáčky alebo vianočné pečivo a koláče. Súčasťou ponuky je aj bio kozmetika lokálne vyrábaná z prírodných surovín. Novinkou sú výrobky a dekoratívne predmety z keramiky aj ručne robené šperky. Predajcovia do Trchu prichádzajú najmä z Bratislavy a okolia, sortiment sa príjemne dopĺňa s ponukou kamenných prevádzok Trchu,“ hovorí Ľudmila Martinická, marketingová špecialistka CRESCO GROUP v Bratislave.
Foto: CRESCO GROUP

Počas Fajnových sobôt prebieha v stánkoch aj predajniach ochutnávka dobrôt. ,,Návštevníci sa pri ochutnávkach môžu s predajcom o jeho produktoch porozprávať. Predajcovia sú vždy ochotní podeliť sa o príbehy svojich výrobkov,“ dodáva Ľudmila Martinická. Či už stále prevádzky alebo sobotňajší trhoví predajcovia, všetci sa orientujú na filozofiu udržateľnosti - s ohľadom na prírodu a s cieľom znižovať negatívny vplyv na životné prostredie. Aj to je pre návštevníkov Fajnových sobôt inšpiráciou.

Okrem predaja prebieha každú sobotu Fajnový brunch v Brew Bar Cafe. V priestoroch tržnice sa najmä deti môžu zabaviť na tvorivom workshope. Mikuláš bude na ne netrpezlivo čakať 8. decembra v sprievode anjela a čerta. Okrem Fajnových sobôt bude v petržalskom Trchu v Slnečnice Markete od 1. decembra 2018 až do Vianoc prebiehať denne predaj vianočných stromčekov.
Foto: CRESCO GROUP

Farmárska tržnica s gastrozónou – Trch. je súčasťou nákupného centra Slnečnice Market v bratislavskej Petržalke. Vo farmárskej tržnici si môžu návštevníci vybrať lokálne produkty napríklad v predajniach Culka Fruit, Village Farm či Víno Hruška. Okrem trhovníkov sú v Trchu aj kaviarne KafeHaus Fertucha a Brew Bar Cafe, gastro zóna ponúka pestré zastúpenie rôznych kuchýň - prevádzky ako napríklad EDO-KIN či Food 2.0, Naam thai food, Saffron –Perzská chuť, aj Kebab a ďalšie. Centrum Slnečnice Market so spádovou oblasťou vyše 115-tisíc obyvateľov je súčasťou novovzniknutej mestskej štvrte Slnečnice, projektu najväčšieho rezidenčného developera na Slovensku CRESCO GROUP.

Nákupné centrum Slnečnice Market:
• Tržnica Trch. s trhovníkmi a gastro prevádzkami
• Predajne: BILLA, JYSK, PLANEO Elektro, PEPCO, 101 Drogerie, SUPER ZOO, GG tabak a lekáreň GREEN PHARMA.
• 195 parkovacích miest pre zákazníkov, 2 hodiny parkovania zadarmo, pri parkovaní nad 2 hodiny je platba možná kartou.
• Otváracie hodiny: pondelok až nedeľa 9.00 – 20.00 hod., BILLA: pondelok – sobota 7:00 – 21:00 hod., nedeľa 8:00 – 20:00 hod., gastro zóna: pondelok až nedeľa 11.00 – 21.00 hod., tržnica: pondelok až piatok 9.00 - 19.00 hod., sobota: 9.00 – 17.00 hod., nedeľa zatvorené.
• Bankomaty Slovenskej sporiteľne a Tatra banky.