Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Zadržali muža, ktorý herečke Frances McDormandovej ukradol Oscara

Herečka Frances McDormandová pózuje fotografom so soškou Oscara za najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe vo filme Tri billboardy kúsok za Ebbingom na 90. slávnostnom udeľovaní amerických filmových cien Oscar v Los Angeles 5. marca 2018. Foto: TASR/AP

Oscar bol údajne odcudzený počas after párty po udeľovaní prestížnych filmových ocenení. Bryant mal na toto podujatie vstupenku.

Los Angeles 5. marca (TASR) - Losangeleská polícia zadržala muža pre podozrenie z toho, že herečke Frances McDormandovej ukradol sošku Oscara, ktorú v noci na pondelok získala za hlavnú postavu vo filme Tri billboardy kúsok za Ebbingom.

Ako informovala agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie losangeleskej polície, Terry Bryant (47) bol zadržaný pre podozrenie z krádeže. Oscar bol údajne odcudzený počas after párty po udeľovaní prestížnych filmových ocenení. Bryant mal na toto podujatie vstupenku.

"Po krátkom čase sa Frances a jej Oscar znovu šťastne stretli a oslávili to dvojitým cheeseburgrom," povedal herečkin hovorca Simon Halls.

McDormandová, ktorá má na konte dvoch Oscarov a rôzne ďalšie významné filmové ocenenia, v 90. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied porazila aj 21-krát nominovanú Meryl Streepovú.

Prvého Oscara získala v roku 1996 za rolu vo filme Fargo, ktorý režíroval jej manžel Joel Coen a jeho brat Ethan.