Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: Nylander a Kapanen vyviazli z autonehody bez zranenia

Slovenský brankár Denis Godla a Švéd William Nylander v zápase o bronz na MS hráčov do 20 rokov v Toronte 5. januára 2015. - archívne foto Foto: TASR/AP

K zrážke prišlo v blízkosti tréningovej haly klubu NHL v západnej časti Toronta.

Toronto 8. decembra (TASR) - Hokejisti Toronta Maple Leafs William Nylander a Kasperi Kapanen boli v piatok popoludní účastníkmi menšej autonehody. Ako informovali kanadské médiá, obaja hráči z nej vyviazli bez zranení.

K zrážke prišlo v blízkosti tréningovej haly klubu NHL v západnej časti Toronta. Nie je známe, ktorý z dvojice hokejistov v čase nehody šoféroval auto. Obaja 22-roční krídelníci pred haváriou absolvovali poludňajší tímový tréning. Maple Leafs ešte v ten istý deň čakal let do Bostonu na sobotňajší zápas s Bruins.

Nylander sa iba pred pár dňami vrátil do zostavy Toronta po tom, čo sa ako obmedzený voľný hráč dlho nevedel dohodnúť s klubom na novom kontrakte. Švédsky útočník napokon podpísal s Leafs šesťročnú zmluvu v celkovej hodnote 45 miliónov dolárov. Tohtosezónny debut zažil vo štvrtkovom dueli s Detroitom (4:5 pp). Fín Kapanen prežíva prelomovú sezónu v profilige, aj vďaka absencii Nylandera dostal možnosť hrať v prvom, respektíve druhom útoku Toronta, pričom v 29 zápasoch nazbieral 11 gólov a 10 asistencií. Dres Maple Leafs oblieka aj slovenský obranca Martin Marinčin.